This is it

Har det lite mys i mitt rum. Har tänt ljus och allt, underbart.
Imorgon blir det öl hemma hos mig!

irjg

HELVETE


blå banan

Hejhejhej!
Idag har jag varit i stan med Elin, hittade ett par skor och en blå tröja, fint fast tröjan sitter inte så bra och det insåg jag nu eftersom jag aldrig testade den före jag köpte den. Elin köpte gummistövlar, dom var fina.
Sen fikade vi en stund och då fick vi besök av Daniel och Martin, det var mysigt. Efter ett tag kom Aimee också då åkte vi till Åhaga för att kolla på Stina och dom, dom hade någonting där med skolan.
Nu ska jag kolla om det kommer något bra på tv för jag är sjuk uttråkad.
Pusshej

satan

blev faktiskt lite ledsen nu. Jag brukar göra goda muffins men idag blev dom som stenar.. ajdå.. JAG HAR TAPPAT MIN FÖRMÅGA ATT SKAPA GODA MUFFINS!

Läser lite på aftonbladet. Jaha, en pedofil som tog sin in på ett barnhem som tomte, bra, äckel.
Femåringar ska få sexundervisning, nödvändigt vid en sådan tidig ålder? nej.


Nu ska jag duscha och sen åka till Sandra.
Puss och kram!

bra fråga, ja hej

idag såg jag Jumper på bio, den var bra och han var söt.
jag gillar inte skolan och jag vill vara kär.
godkväll

set me free

Helgen har varit hemsk. Låg hemma hela fredagen och sov, var helt slut efter torsdagsnatten. Igår var jag, min bror, min mor och hennes nya gubbe ute och åt. Det var första gången jag träffade honom och han verkade okej.
Efter det mötte jag Sandra, Elenore och Linda vid tellus. Sen åkte vi till någon fest på göta som bara var äcklig, sedan drog vi vidare till sjöbo hem till Ludde. Där var det extremt tråkigt så vi åkte hem.

Idag har jag inte gjort någonting, hatar söndagar. Har bara legat i sängen hela dagen, ätit tårta och ännu mer tårta. Måste börja träna nu.
Funderar på att ta ett bad nu och bara ha det gött, sen blir det sova. Godnatt
Jag är en patetisk människa.

K

Det har varit en kall och lång natt. Stina och jag åkte till ticnet vid 01.00 för att köa till KISS biljetterna. När vi kommer dit är det knappt några där, kanske 20 personer så det kändes lite onödigt att komma dit så tidigt men också onödigt att åka hem. Fast tillslut fick vi nog, så när klockan blev fem var vi så kalla och hungriga så vi åkte faktiskt hem en stund. Fick äta lite och värma upp oss. Min far fick skjutsa oss tillbaka dit vid 8 för biljetterna släpptes vid 9. Vi skulle ju ha sittplats, dom bästa som vi kunde få. Men så blev det verkligen inte, fick ta dom billigaste sittplatserna på kortsidan. Känns inte så kul, men nu ska jag iallafall få se dom och det är bra..
Ska försöka sova lite nu..
Pusss

kiss

Då blir det till att köa hela natten för att få tag i kiss biljetterna. Stina och jag går ner till stan vid 00-02 någon gång och träffa dom andra, biljetterna släpps 9.00 på morgonen. Vädret är ju underbart, regnar och är kallt, men vad gör man inte för att få dom jävla biljetterna.
Har skaffat en liten Ipod också, den är söt och grön. Härligt att ha den nu ikväll.
Hoppas alla får en varm natt för det kommer inte vi få.

..

har precis kollat på världens sämsta film. Decoys, fyfan.
Nu ska jag däremot försöka få igång Gilbert Grape, den är bra!

I'm with the Band: Confessions of a Groupie

Det är namnet på en bok som jag ska börja läsa, ska bara få tag på den först. Den verkade ganska rolig.
jag har tråkig och har fått ont i min mage igen.
Nu ska jag försöka få igång någon film som jag har laddat ner.
Ha en bra dag!


Vaken som vanligt.

Jag är uttråkad, kan inte sova som vanligt. Issa somnade för ungefär en halv timma sedan, och jag vill gå ut och ta en nattcigarett men vågar inte gå ut själv. Läskigt.
Det har varit en mysig dag. Vaknade vid halv två, duschade och åkte in till stan för att ta en fika med Issa. Efter en stund kommer Elin och sätter sig med oss, sedan kom Max och Markus. Första gången jag fick träffa Max, och JA issa, han var väldigt söt. Efter det åkte jag och Issa hem, När den ena satt vid datorn kollade den andra på tven. Sedan har vi väl inte gjort något mer..
Imorgon blir det ingen skola för min del.
Godnatt

viskan

Maria har kommit hem nu,  som tur blev det ingen operation så hon mår bättre iallafall.
Nu ska jag ner och fika med lillemannen Issa på viskan.
hejhå

marabou

Nu ligger jag i min säng och äter choklad, det är inte gott men av någon konstig anledning äter jag det ändå.
Dom sista dagarna på lovet har varit hemska, och jag är ledsen för  det som jag har gjort, det har blivit många misstag. Förstår verkligen inte vad jag håller på med.. Får väl hoppas att allt löser sig och blir bra.
Förlåt för allt iallafall.

Som sagt träffade jag Linn i fredags. Det var mycket trevligt eftersom jag inte hade träffat henne på ungefär tre veckor. Hon var lika söt som vanligt!

I lördags var jag ute, hemsk kväll, hände mycket dumma saker. fyfy.

Nu är Elin hemma, har dock inte träffat henne än men förhoppningsvis träffar jag henne i veckan.

Idag var det skola igen, det var jobbigt att behöva gå upp så tidigt på morgonen igen. Fast det var en helt okej dag eftersom vi hade foto på morgonen och matte på eftermiddagen, slutade också klockan tre idag. Vi fick en ganska rolig uppgift idag på fotolektionen. Jag, alex och pelto kom i samma grupp. Varje grupp fick varsin lapp där det stod en mening, på våran stod det : Jag är glad och har fotsvamp. Då skulle vi ta fem foton som hade med den meningen att göra. Det var svårt men också väldigt roligt.
Nu på kvällen har jag, emelie, amanda och lina haft filmkväll. Väldigt mysigt. Kollade på The boogeyman2 och sedan kollade vi på American Idol. Fy vad pinsamma människor kan vara, men man får sig iallafall ett gott skratt.

Imorgon ska jag förmodligen besöka Särlaskolan, hoppas det blir av denna gången. Saknar lilla Jan-Olof.
Nu har jag inget mer att skriva.
Sov så gott, Puss och kram.

4+

Godkväll.
Kan inte sova och klockan är 02.37. Linn somnade för ungefär en halv timma sedan. Just nu väntar jag på att Issa ska ringa, men hon är seg som vanligt.
Nu är lovet snart slut. Känns förjävligt, fast då kommer lille Elin hem snart:)
Är sugen på att gå ut imorgon men ändå sugen på myskväll. Får se hur det blir med det..
Sov så gott allihopa!

alla hjärtans dag

Godmorgon!
Den värsta dagen på året, onödig dag.
Idag ska jag fika med Amanda, har inte träffat henne på flera månader. Ska faktiskt bli roligt. Hoppas det inte blir allt för stelt mellan oss. Sedan ska jag iallafall träffa Stina och dom, kanske dricka lite öl men vem vet.
Jag önskar att jag vore Elin eller Linn nu, vill bort ifrån borås. fy.  Saknar er båda väldigt mycket. Linn skulle jag träffa nu i helgen och Elin kommer ju hem snart så får väl träffa henne då med!
Nu ska väl jag hoppa i duschen.
Hoppas alla får en mysig dag, för det ska iallafall jag ha. Puss och kram!

19.19

Godkväll!
Väntar på att min vän Sandra ska komma hit och mysa med mig. Vi skall förmodligen kolla på titanic och gråta, låter underbart.
Har skaffat dubbelsäng, är faktiskt rätt gött men ensamt.

Och nu har vi lov, känns inte som det. Många har åkt iväg och vad fan gör man själv? Stannar kvar i lilla vidriga borås. Finns inget att göra här. Kommer väl bli så att jag sover bort hela lovet som vanligt. Vill bara åka här ifrån, men vart kan man ta vägen när man inte har några pengar?
Måste söka jobb nu också. Fast jag har ingen aning om vart jag kan söka, så om någon har en idé så berätta gärna det för mig!
Igår var jag hos Amanda Peltoperä och drack lite öl. Det var trevligt:)
Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så ha det bra gott folk!

Lägger in en bild imorgon istället Linn, orkar inte nu. Puss på dig!

hejhopp

Kom precis hem från en mysig fika på viskan med Stina, Lisa osv. Har sovit ungefär hela dagen, var i replokalen igår och drack lite öl med Lbs barn plus Stina, Robin och Jeppe. Fick gå hem till kristineberg när klockan var över tre, det var mysigt speciellt när det började snöa.
Nu är Stina här, tänkte dricka lite te och mysa ner oss i sängen och nörda oss med våra datorer.
Imorgon har Jeppe uppkörning också, hoppas verkligen han klarar det!
Elin åker till oppdal på fredag, kommer sakna henne! Får hoppas att hennes telefon funkar där borta så vi kan höras av om någonting händer. Speciellt med den där typen, fy för honom. Hoppas inte du låter han förstöra din vecka:)
Nej nu blir det tv mm. Godnatt folk!
Puss.

coca-cola

Det blir en lugn kväll för våran del. Har precis ätit lite pizza och ska snart åka in till stan för att hyra någon/några filmer.
Gårdagen var okej. Kvällen började hos Putte och sedan bar det av till Nicke. Sedan av någon anledning drog jag och Maria med hem till Oskar, så vi sov där. Vaknade upp vid 9 så fick han skjutsa hem oss, sov fram till 12 och sedan åkte jag till Lager 157 med min far. Hittade dock inget förutom ett par skinnhandskar som jag köpte enbart för att köpa något, men det är väl bra att ha ändå. Min far däremot hittade en jacka och ett par jeans, tur.
Nu vill Sandra att vi ska ut och ta lite frisk luft.
Hoppas alla får en trevlig kväll.
Puss och kram!


Saknad

tänkte skriva ett litet inlägg till min "lilla" becka.
Har saknar henne väldigt, tycker det är synd att vi inte träffas lika ofta längre. men nu sitter jag här hemma hos henne och snackar om allt möjligt, det har jag verkligen saknat att kunna prata med henne om såna onödiga saker som man egentligen inte behöver prata om, men sån är jag o rebecka vi snakar om allt mellan himel och jord, och det är det som gör henne så speciell. Lilla becka har också klippt sig idag, äntligen, haha det blev jätte fint har länge velat att hon ska klippa sig så och nu har hon äntligen tagit modet till att göra det :) stolt över henne ;P
 
Jag vill också att hon ska veta att jag älskar henne något otroligt mycket och att inget kan skilja henne och mig åt. Hon kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta!
Och du som har gjort det misstaget och förlorat henne kommer snart att inse att du inte ens var värd att vara i hennes närhet, hon är alldeles för bra för såna som du! Du begår ett stort misstag för du kommer aldrig hitta en lika underbar och omtänksam person som hon är. men det är bara du som förlorar på det, för rebecka är för STARK för dig!   hahahahah

Du är underbar becka, glöm aldrig det! Du är guld värd... alla minnena jag har tillsammans med dig skulle jag kunna leva på i all framtid!! DU ÄR STARK för att vara så liten :P hahahah
image1
/ din egna barnvagnskompis :D

face to face

Ännu ett inlägg, har inget bättre för mig. Jag sitter i soffan med fötterna på bordet och ett täcke runt mig. gött. tänkte kolla på tv nu men finns inget bra så det blir förmodligen en tragisk film.
Morgondagen börjar med ett besök till frisören. Sedan kom jag och Issa på en rolig idé, och det var att jag skulle följa med till hennes tyska lektion men det blir förmodligen inte så. Kommer sluta med att jag sitter på bussen hem och direkt när jag kommer innanför dörren somnar jag. Fast jag måste verkligen till knalleland, ska köpa en tröja till kvällen. Så knalleland blir det iallafall. Sedan får vi se vart kvällen bar av. Är dock inte så sugen på att gå ut, gör det enbart för att ha en anledning till att dricka öl. Hehe. Ska iallafall bli kul att träffa Maria imorgon!

Det är så otroligt kallt i lägenheten så funderar på att dricka lite varm oboy eller te. hm.. låter gott.
Jag är verkligen inte trött någonstans, skulle kunna gå ut och springa om det inte vore så fult väder. Har jätte tråkigt ju och alla sover. Förutom Issa, men hon vill inte prata med mig i telefon för hon tycker att det är så jobbigt. Tråkigt för dig kvinna.. men jag tycker väl om dig ändå!
Jag avslutar kvällen med en tråkig film och lite te. Kanske tom. hinner läsa lite innan jag somnar, hade ingen ork till det innan.
Hoppas alla sover gott, annars får ni göra det. Puss och kram!

don't lose your grip on the dreams of the past
you must fight just to keep them alive ♣

RSS 2.0