inläggpåinlägg

Blir så ledsen för jag inte kan hälsa på min bästa vän, men hoppas verkligen att det går att lösa på något sätt.
Men får iallafall fira nyår med min bästa, och kanske även hennes födelsedag (har jag tänkt iallafall, vet inte vad hon har planerat) SÅ nu, såhär tidigt, skall jag leta efter en nyårsklänning.

love of my life

Ibland får jag en kärlekskick, som nu. Min fina, underbara pojkvän ligger här jämte mig i sängen och sover. Han är helt enkelt den bästa. Älskar honom så det gör ont, är väldigt lycklig med honom.
Förhoppningsvis blir det en flytt till för oss, eftersom ingen av oss kommer jobba så måste vi hitta något billigare. Ska kolla på grannens lägenhet imorgon så håller tummarna på att den är fin.
hittade ingen ny bild på oss så det blir en från balen

just be


potatisens dag?

ååh, kan inte sova. Kan inte sluta tänka. Tankarna och känslorna äter upp mig, blir knäpp. Måste ta tag i ett av problemen och det skall jag göra imorgon.
Längtar tills på fredag, för då blir det ullared. Och så längtar jag tills lördag, ska ha en så rolig kväll med mina fina kompisar.
Livet var mycket lättare när man var barn.
En sak är säkert iallafall, och det är att jag älskar min fina familj.
Jag har världens bästa pappa

Halloweeeeen

Jag har varit så extremt duktig, har pluggat och lämnat in en uppgift. Tummen upp för mig.
Nu sitter jag här och myser framför tvn med tända ljus och tittar på Halv åtta hos mig. Väntar på att få skypa med min fina Sandra, men vet inte om hon får mina sms så vi får vl se om hon loggar in:)
Dagen spenderades med Lisa, vi skulle egentligen baka scones och sedan träna. Men så blev det inte för hon var sjuk:/ Så det blev en tripp till knalleland för att köpa saker till halloween och sedan åkte vi hem till mig för att äta frukost, med tråkigt bröd.
Fick fina blommor av min fina pojkvän igår, puss på han!

Fina Lisa
Fina Niklas

Egypten

Var i Egypten med min andra familj i Januari 2011. åh, vad jag saknar det.

sommar

Tråkdag, skulle mysa med min älskling men han var tvungen att jobba dubbelpass:/ Så nu kryper jag på väggarna av tristess.
Eftersom min kära också skall bli arbetslös funderar vi på att ta en sista minuten, tycker att vi förtjänar att åka till ett varmt land efter allt som har hänt.
Min bror och min papi åkte till Spanien i söndags, fick ett telefonsamtal när dem var framme "Det är så varmt så vi sitter i skuggan." Själv bar jag möbler i kylan och hade lila läppar.....
Imorgon blir det förmodligen mysfrukost med fina Lisa och sen ett träningspass. Förhoppningsvis får jag även träffa Stina, som blev moster igår!!
Nu tänkte jag plugga, eller bada, eller titta på en film.

Long time no see

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här.
Mycket har förändrats, jag jobbar inte längre så jag är uttråkad till hundra. Jag har flyttat ihop med min kärlek. Min bästa vän har flyttat..
Det tar sin tid att vänja sig vid allt.
Idag ska jag hem till papi och plugga, kopiera bilder (som jag skall ha på min fotovägg) och bara umgås med familjen.
Längtar tillbaka till Oslo, hade en underbar helg där för några veckor sedan. Min fina vän hade fixat ett hotellrum till oss, massa god mat, fina människor och goda drinkar. Älskar att åka iväg, om det bara är över en helg. Älskar att vakna upp och ha människor runt mig. Nackdelen med resan var att när jag väl kom hem, saknade jag Sandra mer än något. Men snart blir det en resa dit igen.
Nej nu får jag åka!
PUSS
bild från hemsedal, nyår, med världens bästa.

RSS 2.0